Aripioare la cuptor

de madi_marin in Pui, 26 Iul 2010 | 15866 vizualizari

 

Pentru ca mi-a fost pofta in week-end de ceva nu foarte complicat, am facut aceste aripioare la cuptor pe care le-am servit cu mujdei si mamaliguta. O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 500 ml lapte
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor:

Aripioarele se curata, se spala , se sterg, se ung cu ulei, se condimenteaza si se pun intr-un castron ,apoi se toarna laptele peste ele si se dau la frigider pana a doua zi.

Se scot din lapte, se sterg si se ung din nou cu ulei si se condimenteaza, apoi se aseaza in tava de cuptor pe hartie de copt. Se dau la cuptor la foc iute pana se rumenesc.

Se servesc cu mujdei si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

ela 1

28.07.2010, 20:40

am venit si eu ca tare bine arata....

madi_marin 1

29.07.2010, 16:25

ela.......intodeauna mai e un locsor si pentru tine....

elena1988 1

13.02.2011, 19:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos curry